Närvarohantering

Det är viktigt att du för närvaro på dina pass av flera olika anledningar:

  1. För att se så våra medlemmar har köpt träningskort och medlemskap.
  2. För att föra statistik så vi kan se om vi behöver göra några förändringar. Ex. utöka med fler pass, minska på pass, marknadsföra mer etc.
  3. För att vi använder oss av grupperna som du skapar i anmälningssystemet för att skicka ut specifik information till deltagarna om ditt pass skulle vara inställt, byta tid eller byta passtyp.

Närvarohantering gruppträning – alla pass på land (undantag pickleball och futsal)

  1. För varje pass så fyller deltagarna/ledaren i närvaro på en papperslista. Listan finns att hämta på kansliet eller så kan du skriva ut den själv.
  2. Efter passet ska du föra närvaro digitalt. Logga in på https://korpenumea.zoezi.se/staff#/dashboard.
  3. Om du har en ny grupp: medlemmar -> grupper -> lägg till ny grupp -> fyll i namn på grupp (välj, pass, dag och plats ex. EFIT måndag Tomtebo) och välj personer (dina deltagare) -> lägg till. Om du inte hittar personen betyder det att personen inte har registrerat sig i vårt anmälningssystem. Händer detta så behöver du fråga personen på ditt träningspass om hen behöver hjälp med att registrera sig (du kan hänvisa till vårt kontaktuppgifterna som finns på närvarolistan).
  4. Om du vill redigera medlemmarna i en grupp: medlemmar -> grupper -> sök upp grupp -> ändra -> lägg till eller ta bort personer. Kom ihåg att spara.
  5. För att föra närvaro: schema -> schema/boka pass -> klicka på passet du vill föra närvaro på -> närvaro -> lägg till bokning -> grupper -> välj din grupp -> boka -> kryssa rutan och klicka på personerna som är närvarande under passet. Klart.
  6. När du har fört närvaro i anmälningssystemet så bockar du av alla som du kunde föra närvaro på utan problem. Dvs, de som har en ljusgrön färg på sig. Kunde deltagaren inte läggas till så finns hen inte i anmälningssystemet och är personen rödmarkerad så har hen ej köpt träningskort. Vid varje gruppträningspass (fram tills att alla har fått en bock på sig) så säger du: ”saknar du en bock bredvid ditt namn så är det något som inte stämmer med ditt träningskort. På närvarolistan och hemsidan ser du kansliets uppgifter, kontakta Korpens kansli så kommer de att hjälpa dig”. Fortsätter sedan personen att träna utan träningskort så är det viktigt att du hör av dig till oss på kansliet med personens namn.
  7. Efter varje termin så lämnas närvarolistan in till kansliet.

Närvarohantering vattenträning

Inför varje period så kommer det en ny närvarolista där deltagarna redan är inskrivna i gruppen. Finns en deltagare inte med på listan så betyder det att personen inte har bokat in sig eller betalat. Kontakta i så fall kansliet med personens namn. Efter varje period så lämnas närvarolistan in till kansliet.

Närvarohantering pickleball och futsal

Fyll i en papperslista och lämna in till kansliet. Hävdar folk att de är medlemmar och ska betala medlemspris så kolla upp detta i anmälningssystemet.

till anmälningssystemet
närvarolista