Engagera dig

Korpen är en förening som älskar engagemang! Det finns olika sätt att bidra med ditt engagemang i Korpen. Korpens värdegrund är glädje, gemenskap och alla är välkomna. Korpens verksamhetsidé är att Korpen gör det enkelt för människor att sporta och ha kul tillsammans.

Tycker du att vår värdegrund och verksamhetsidé stämmer in på dig så vill vi att du blir en del av Korpen. Du är välkommen att höra av dig med eller utan erfarenhet!

Domare

Tycker du om att styra upp och att Korpens värdegrund är viktigare än att följa varje regel till punkt och pricka? Då passar du som domare hos oss. Vi har seriespel inom fotboll, innebandy och rinkbandy.

Styrelsemedlem

Tycker du att det är viktigt med demokrati? Gillar du att utveckla och påverka en förening? Svarar du ja på frågorna så är Korpens styrelse något för dig.

Egen idé

Har du en idé du vill starta upp hos Korpen? Är ni ett gäng som idrottar men vill ha hjälp lokalbokning? Vill du leda ett projekt i Korpen? The sky is the limit, vi älskar engagemang och vi vill höra dina idéer!