Träna i grupp

Nu när vi går mot mörkare tider så vill Korpen ändå uppmuntra till att du rör på dig. Därför erbjuder vi just nu dessa pass där alla är välkomna (start 23/11):

Utomhuspass (ta med liggunderlag):
Måndagar: Utomhuspass med Kenneth. Plats: Utanför Ersbodakyrkan. Tid: 19-20.
Lördagar: Utomhuspass med Angelika. Plats: Energiparken, Umeå energi arena. Tid: 10-11.

Digitala pass:
Tisdagar: Yinyoga med Anna. Länk: Teamsmöte. Tid: 19-20.

Varmt välkommen!
/Korpen Umeå

På grund av direktiv från folkhälsomyndigheten, riksidrottsförbundet och SISU så kommer vi att avsluta majoriteten av Korpens grupp- och vattenträningspass för terminen från och med 12/11. Du som deltagare kan välja mellan att stötta oss ekonomiskt så vi kan fortsätta skapa träningsupplevelser framöver eller så kan du fylla i formuläret i länken nedan för att få en återbetalning. https://docs.google.com/forms/d/13lQ3qXZizKAJJIY70WFljgC3997MrslLkiOmbFA_yak/edit

Tips: Sofia Åhman har superbra träningspass på som är enkla och effektiva. Du kan antingen se passen på SVT varje vardag klockan 9.10-9.30 eller på SVTplay: https://www.svtplay.se/hemmagympa-med-sofia

Håll ut och håll dig frisk. 
Kram från Korpen

Tycker du att det är roligare att träna tillsammans? Då passar Korpens gruppträning dig. Oavsett hur gammal du är, vilken träningsbakgrund du har eller vilka krämpor du kämpar med så är du alltid välkommen hos Korpen!
I Korpen så finns det flera olika typer av pass att välja mellan på olika ställen runtom i Umeå för att vi vill komma nära dig. På våra pass har vi duktiga instruktörer som alltid ger alternativ på övningarna så att alla kan vara med och delta utifrån sin egen förmåga. Du är alltid välkommen att prova på ett pass en gång.

Terminerna pågår september-december och januari-maj.

Kostnad
850 kr/termin + medlemskap (100kr/år)
Pensionärsrabatt 15 %.
Barn och ungdom t.o.m. 16 år: 500 kr/termin
Engångsbiljett: 80 kr

Anmäl dig här
träningsschema
passbeskrivning