Innebandy:
På grund av direktiv från folkhälsomyndigheten, riksidrottsförbundet och SISU så kommer vi att pausa innebandysäsongen för terminen och fortsätta efter årsskiftet om det rådande läget tillåter det. Är det så att ditt lag önskar att byta serie, division eller har önskemål kring speldag går det utmärkt att önska detta nu. Vi vill att alla lag fyller i formuläret nedan senast 31 december 2020 oavsett om man har önskemål sen tidigare eller har nya önskemål:
https://docs.google.com/forms/d/1QJ4utvgTWVVoxyvBZsuEtjZHlZfvSWHZz-0Qy-9WJhQ/prefill

Bordtennis:
På grund av direktiv från folkhälsomyndigheten, riksidrottsförbundet och SISU så kommer vi att avbryta bordtennissäsongen för terminen. Ni hade två matcher kvar att spela för terminen. För att kompensera för detta kommer ni få en rabattkod som ni kan använda er av vid anmälan nästa termin.

Rinkbandy:
På grund av direktiv från folkhälsomyndigheten, riksidrottsförbundet och SISU så kommer vi att avbryta planerad start av rinkbandysäsongen för terminen och fortsätta efter årsskiftet om det rådande läget tillåter det. Vi kommer även att öppna anmälan igen så fler lag får möjlighet att anmäla sig eftersom säsongen inte har hunnit börja än.

Håll ut och håll dig frisk.
Kram från Korpen