Passbeskrivning
Cirkelträning

Cirkelträning är en träningsform som förbättrar din kondition, styrka, rörlighet, snabbhet, balans och koordination. Man använder mest sin egen kroppsvikt men hantlar och annan utrustning kan också förekomma. Alla utgår från sin egen förmåga och dagsform. Man får resultat av sin träning väldigt snabbt.


EFIT – Effektiv Funktionell Intensiv Träning

EFIT är utmanande, rolig och social samt går att anpassa till alla åldrar, förutsättningar och ambitionsnivåer. EFIT gör dig allroundtränad och höjer din generella verkningsgrad, vilket innebär att du kan använda din energi på ett mer effektivt sätt. Du utgår alltid från din förmåga!


Funktionell träning

Funktionell träning är en träningsform som förbättrar din kondition, styrka, rörlighet, snabbhet, balans och koordination. Träningen fokuserar på att stärka kroppens rörelsemönster som du använder i vardagen. Man använder mest sin egen kroppsvikt men hantlar och annan utrustning kan också förekomma. Alla utgår från sin egen förmåga och dagsform.


Gympa

Vi tränar kondition, styrka och rörlighet i ett pass som utförs i medeltempo eller intensivt tempo. Passet genomförs till musik där du följer instruktörens rörelser.


Pickleball

En racketsport som är en mix mellan badminton och tennis. Går jättefort att lära sig och passar alla åldrar. Pickelball är fantastiskt roligt och rekommenderas starkt att prova.


Stark & Smidig

Korpens träningskoncept som fokuserar på enkel, effektiv och rolig styrke- och rörlighetsträning med egen kropp.


Vattenträning

Vi tränar kondition, styrka och rörlighet i bassäng med varmt vatten. Alla utgår från sin förmåga och dagsform.


Yoga – Yinyoga

Under lugn musik stretchar vi i olika positioner under 2-5 minuter. Syftet med att hålla kvar en position under länge tid är för att bindväven runt musklerna ska få sträckas ut och på så sätt blir du rörligare. Vi fokuserar på att landa i nuet. Ta gärna med en egen matta om du har.