Passbeskrivning
Cirkelträning

Cirkelträning förbättrar din kondition, styrka, rörlighet, balans och koordination. Man använder mest sin egen kroppsvikt men hantlar och annan utrustning kan också förekomma. Alla utgår från sin egen förmåga och dagsform. Man får resultat av sin träning väldigt snabbt.


EFIT – Effektiv Funktionell Intensiv Träning

EFIT är en utmanande, funktionell träningsform som går att anpassa till allas förutsättningar och ambitionsnivåer. EFIT gör skäl för sitt namn och gör dig allroundtränad.


Funktionell träning

Funktionell träning förbättrar din kondition, styrka, rörlighet, snabbhet, balans och koordination. Träningen fokuserar på att stärka kroppens rörelsemönster som du använder i vardagen. Man använder mest sin egen kroppsvikt men hantlar och annan utrustning kan också förekomma. Alla utgår från sin egen förmåga och dagsform.


Gympa

Vi tränar kondition, styrka och rörlighet i ett pass som utförs i medeltempo eller intensivt tempo. Passet genomförs till musik där du följer instruktörens rörelser.


Pickleball

Pickleball är en blandning mellan tennis, badminton och bordtennis. Det är socialt, roligt och går fort att lära sig. Sporten passar alla oavsett om man har spelat mycket racketsport tidigare eller inte.


Stark & Smidig

Korpens träningskoncept som fokuserar på enkel, effektiv styrke- och rörlighetsträning med den egna kroppen som redskap.


Vattenträning

En skonsam träningsform där vi tränar kondition, styrka och rörlighet i bassäng med varmt vatten. Passet genomförs till musik med instruktör som visar rörelser från bassängkanten. Alla utgår från sin förmåga och dagsform.


Yoga – Yinyoga

Under lugn musik stretchar vi i olika positioner under 2-5 minuter. Syftet med att hålla kvar en position under länge tid är för att bindväven runt musklerna ska få sträckas ut och på så sätt blir du rörligare. Vi fokuserar på att landa i nuet. Ta gärna med en egen matta om du har.


Zumba

Zumba är dansbaserad gruppträning till huvudsakligen latinamerikansk musik och världsmusik. Träningsformen som involverar dans och aerobiska övningar. Vi garanterar skratt, härlig musik och svett som rinner. Du behöver inga förkunskaper för att köra Zumba.